Onlinebevakning med larm

Larm för extra vaksamhet om dina uppgifter har läckt ut på öppna eller dolda delar av internet (Deep Web/Darknet). Onlinebevakning sker globalt i realtid- dygnet runt.

Larm & bevakning offline

Du får även larm om dina personuppgifter missbrukas utanför internet, t.ex. om en kreditupplysning tas eller en flytt registreras i ditt namn.

Ekonomisk ersättning

Ofta är en mängd ekonomiska skulder resultatet av en ID-kapning – därför ingår ekonomisk ersättning med upp till 200 000 kr.

Assistans 24/7

En personlig handläggare hos oss driver ditt ärende genom att bestrida fakturor och krav, och spärra ditt personnummer hos kreditupplysningsföretagen.

Marknadens högsta rättsskydd

Om ditt ärende skulle behöva drivas ändå upp till rätten täcker försäkringen rättegångskostnader med upp till hela 2 000 000 kr.

Egen jurist

Om en jurist behövs kopplas in för att lösa din ID-kapning får du upp till 15 timmars juridisk rådgivning – utan att behöva betala något extra.

Extra trygghet med Onlinebevakning

Dina uppgifter bevakas online - dygnet runt. E-postadresser eller annan persondata är hårdvaluta för kriminella och finns ofta tillgängligt på internets dolda sidor (Deep Web och Darknet) pga datorläckor eller när en sajt blir hackad. Om dina personuppgifter eller e-postadresser med lösenord ligger ute på internets dolda sidor får du ett varningsmeddelande från oss med rekomendation på åtgärd.

Få hjälp av experter på ID-kapningar

  • Om någon obehörig handlar på kredit i ditt namn
  • Oavsett var i värden ID-kapningen äger rum
  • Att betala kvarstående kreditköp och lån i ditt namn
  • Att bli varnad om dina uppgifter riskeras att användas
  • Att sköta kontakten med företag för att bestrida köp, krediter och fakturor 
  • Att spärrar framtida obehöriga kreditköp åt dig
  • Om dina barn drabbas av en ID-kapning

Trygga din identitet idag!

En komplett ID-skyddsförsäkring

Alla materiella ting går ju att få tillbaka, och vi antar att du redan har försäkrat det dyraste du äger. Men varför inte försäkra det viktigaste? ID-kapning är ett brott som är svårt att upptäcka för den enskilde individen, men med en ID-skyddsförsäkring minskar du risken att råka illa ut och får snabb och professionell hjälp om du har oturen att drabbas.

Vår ID-skyddsförsäkring gäller över hela värden, har 0 kr i självrisk och ekonomisk ersättning upp till 200 000 kr. Dessutom har vi kryddat med marknadens högsta rättsskydd på hela 2 000 000 kr!

Köp nu