Status message

Mysafety har ny logga och ett nytt utseende som vi hoppas att du gillar! Försäkringarna är fortsatt lika starka och kundtjänst lika snabba, hör av dig om du undrar något.

Jämför priser och innehåll

Självriskförsäkring Hem Bas

59 kr/mån

Självriskförsäkring Hem Mellan

89 kr/mån

Självriskförsäkring Hem Stor

129 kr/mån

Vad är självrisk?

När du vill nyttja en försäkring behöver du betala något som kallas självrisk. Självrisken är den del av skadekostnaden som du måste betala själv. Försäkringsbolagen har i regel olika höga självriskbelopp, hur mycket du behöver betala kan alltså variera beroende på var du har din försäkring. En högre självriskskostnad brukar resultera i lägre månadskostnad, och vice versa. 

Varför ska man ha en självriskförsäkring?

Det är sällan man planerar att behöva använda sin försäkring. Att behöva betala en självrisk kan slå mot hushållets ekonomi om det inte finns någon större buffert för oförutsedda utgifter. Genom att skaffa en självriskförsäkring får du självrisken betald av oss med upp till 23 000 kr om du behöver nyttja din försäkring. Det gör att du slipper oroa dig för självriskkostnader som kan dyka upp när du minst anar det. Att skaffa en självriskförsäkring ger dig förutsägbarhet i ekonomin, eftersom du betalar en liten fast summa varje månad. Självriskförsäkringen täcker då upp när du behöver det som mest. 

Ersättning upp till 23 000 kr

  • Skada på fast egendom - upp till 10 000 kr
  • Skada på lösöre och mobil - upp till 5 000 kr 
  • Rättsskydd, olycksfall och resa - upp till 5 000 kr
  • Försäkringar som båt- och objektförsäkring - upp till 3 000 kr 

Så tycker våra kunder