Vad ingår i Bedrägeriskydd Start? Allt detta får du kostnadsfritt

  • Bevakning av dina e-postadresser dygnet runt, och larm vid misstänkt intrång
  • Bevakning och larm om någon försöker använda ditt personnummer
  • Spärr av förlorade ID-handlingar och kontokort
  • Spärr av personnummer vid misstänkt bedrägeri
  • Hjälp att bestrida betalningskrav och återställa din kreditinformation
  • Assistans och vägledning om du drabbas
Registrera dig här

Gratis via TechBuddy – värde 564 kr/år

0 kr

Avtalsperiod 12 månader │14 dagars ångerrätt och utan automatisk förnyelse

Registrera ditt Bedrägeriskydd Start här

Fyll i ditt personnummer för att hämta din adress automatiskt:

Med hjälp av ditt personnummer hämtas ditt namn och din folkbokföringsadress automatiskt. Ditt personnummer behövs även för att vi ska kunna registrera beställningen.

Behandling av personuppgifter

När du lämnar ifrån dig personuppgifter på våran webbsida hanteras de enligt vår personuppgiftspolicy.  Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla våra förpliktelser enligt avtalet med dig, för att kunna tillhandahålla kundservice samt för att rikta direktmarknadsföring till dig. Ta del av vår personuppgiftspolicy här> 

 

Ångerrätt

Du som kund har alltid rätt att utnyttja din ångerrätt enligt lagen (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Med hänvisning till ångerrätten har du som kund möjlighet att inom 14 dagar från det att avtalet ingicks frånträda avtalet. För att utnyttja din ångerrätt och frånträda avtalet kontaktar du Mysafety Försäkringar via telefon på telefonnummer 08-505 530 00, via email till info@mysafety.se, via brev till Mysafety Försäkringar AB, Box 45110, 104 30 Stockholm eller så använder du det standardformulär som finns att hämta på www.konsumentverket.se.

Vid utnyttjande av ångerrätten är du berättigad till återbetalning av eventuellt erlagd premie inom 30 dagar. Har du redan utnyttjat försäkringen/tjänsten eller produkten inom ovanstående ångerfrist eller anmält en skada bortfaller ångerrätten.

 

Fakturering, påminnelser m.m.

Om du har en ”prova på-period” eller om din försäkring/tjänst löper utan kostnad, det vill säga är gratis, samt om du är försäkrad via ett företag, kan du bortse från hela detta stycke.


Sker inte betalning i tid har Mysafety Försäkringar eller Mysafetys Försäkringars faktureringspartner rätt att fordra ränta enligt räntelagen från den i räkningen angivna förfallodagen samt ersättning för de kostnader som är förenade med dröjsmålet. Hit räknas kostnader för skriftlig betalningspåminnelse samt kostnader för verkställighet av betalnings- eller annan förpliktelse.

Din information skyddas och krypteras genom SSL-certifikat.

Villkor och mer om oss

Villkor Bedrägeriskydd Start

Mer om mySafety Försäkringar

Vi erbjuder försäkringar för nya vardagsproblem och brott, till både privatpersoner och företag. Vi är ledande inom ID-skydd, Näthatsförsäkring och Spärrservice samt erbjuder också andra försäkringar som ger extra trygghet i vardagen.

Har du frågor?

Välkommen att höra av dig till oss på 08-505 530 00 eller via info@mysafety.se.

Vanliga frågor och svar om tjänsten

Hur aktiverar jag bevakningen?

Detta kan göras först efter att du har registrerat dig för tjänsten.

1. Gå till sidan myalert.mysafety.se och logga in tryggt och smidigt med mobilt BankID.
2. Verifiera ditt telefonnummer.
3. Registrera de e-postadresser du vill att vi ska bevaka.
4. Dina uppgifter är nu registrerade, vilket innebär att vi varnar dig om de hamnar i orätta händer.

När du har registrerat dig för Bedrägeriskydd Start får du denna information från oss i ett mail. Din Buddy kan också hjälpa dig under besöket. 

Behöver jag betala för tjänsten?

Nej. När du har registrerat och aktiverat dig för Bedrägeriskydd Start i samband med din TechBuddy-bokning ingår skyddet kostnadsfritt i 12 månader.

Hur kan jag få ett komplett Bedrägeriskydd med TechBuddy-rabatt?

Idag är bedrägerier ett av de vanligaste brotten i Sverige. Därför erbjuder vi på mySafety dig även ett komplett Bedrägeriskydd, som innebär att du får hjälp och ekonomisk ersättning vid alla former av nätbedrägerier och finansiella bedrägerier. Du får bevakning dygnet runt, ersätting upp till 250 000 kr om du drabbas, experter och jurister som driver ditt ärende samt rättsskydd på upp till 2 miljoner kr. 

Ordinarie pris är 129 kr/mån, men eftersom du är kund hos TechBuddy så erbjuder vi dig ett rabatterat pris på 119 kr/mån.

Här kan du läsa mer och uppgradera till Bedrägeriskyddet