Täcker alla finansiella bedrägerier

Oavsett om du blir drabbad av ID-kapning, BankID-bedrägeri eller om dina kortuppgifter läcker ut på Darknet, så står vi på din sida.

Bevakning online och offline

Du får larm direkt vid kreditupplysningar och adressändringar, eller om dina uppgifter läckt ut på skumma sidor, såsom Deep Web/Darknet.

Experthjälp och ekonomisk ersättning

Vi ersätter dig upp till 250 000 kr om någon utnyttjat din identitet eller dina uppgifter, och om det behövs tar vi ditt ärende till rätten.

Egen jurist & rättsskydd

Du får juridisk rådgivning och hjälp i upp till 15 timmar. I försäkringen ingår även marknadens högsta rättsskydd på 500 000 kr.

Gäller i hela världen

Du får hjälp oavsett var i världen berägeriet eller ID-kapningen sker, Onlinebevakningen scannar av internets publika delar och Deep Web/Darknet.

Kortbedrägerier

Du får ekonomisk ersättning om någon utnyttjar dina betal- eller kreditkort. Gäller bl a vid skimming, plagiering och överdebitering.

Specialpris i samarbete med GF Money - Spara 360 kr/år

99 kr/mån

Ord. pris 129 kr/mån │ Totalpris 1188 kr/år │ Försäkringsperiod 12 mån

Köp Bedrägeriskydd här

Fyll i ditt personnummer för att hämta din adress automatiskt:

Med hjälp av ditt personnummer hämtas ditt namn och din folkbokföringsadress automatiskt. Ditt personnummer behövs även för att vi ska kunna registrera beställningen.

Behandling av personuppgifter

När du lämnar ifrån dig personuppgifter på våran webbsida hanteras de enligt vår personuppgiftspolicy.  Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla våra förpliktelser enligt avtalet med dig, för att kunna tillhandahålla kundservice samt för att rikta direktmarknadsföring till dig. Ta del av vår personuppgiftspolicy här> 

 

Ångerrätt

Du som kund har alltid rätt att utnyttja din ångerrätt enligt lagen (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Med hänvisning till ångerrätten har du som kund möjlighet att inom 14 dagar från det att avtalet ingicks frånträda avtalet. För att utnyttja din ångerrätt och frånträda avtalet kontaktar du Mysafety Försäkringar via telefon på telefonnummer 08-505 530 00, via email till info@mysafety.se, via brev till Mysafety Försäkringar AB, Box 45110, 104 30 Stockholm eller så använder du det standardformulär som finns att hämta på www.konsumentverket.se.

Vid utnyttjande av ångerrätten är du berättigad till återbetalning av eventuellt erlagd premie inom 30 dagar. Har du redan utnyttjat försäkringen/tjänsten eller produkten inom ovanstående ångerfrist eller anmält en skada bortfaller ångerrätten.

 

Fakturering, påminnelser m.m.

Om du har en ”prova på-period” eller om din försäkring/tjänst löper utan kostnad, det vill säga är gratis, samt om du är försäkrad via ett företag, kan du bortse från hela detta stycke.


Sker inte betalning i tid har Mysafety Försäkringar eller Mysafetys Försäkringars faktureringspartner rätt att fordra ränta enligt räntelagen från den i räkningen angivna förfallodagen samt ersättning för de kostnader som är förenade med dröjsmålet. Hit räknas kostnader för skriftlig betalningspåminnelse samt kostnader för verkställighet av betalnings- eller annan förpliktelse.

Din information skyddas och krypteras genom SSL-certifikat.

Villkor och mer om oss

Villkor och försäkringsinformation Bedrägeriskydd

Mer om mySafety Försäkringar

Vi erbjuder försäkringar för nya vardagsproblem och brott, till både privatpersoner och företag. Vi är ledande inom ID-skydd, Näthatsförsäkring och Spärrservice samt erbjuder också andra försäkringar som ger extra trygghet i vardagen.

Har du frågor?

Välkommen att höra av dig till oss på 08-505 530 00 eller via info@mysafety.se.

Ersättningar när du drabbas När du drabbas av en ID-kapning eller bedrägerier får du ersättningar upp till:

 • Ersättning för fakturor: 200 000 kr
 • Kortbedrägeri: 50 000 kr
 • Konto-/BankID-bedrägeri: 100 000 kr
 • Avdragen självrisk vid ersättning från bank/kort: 12 000 kr
 • Rättsskydd (rättegångskostander mm): 500 000 kr
 • Juristhjälp: motsvarande 15 timmar
 • Personlig handläggare och experthjälp: obegränsat
 • Alltid 0 kr i självrisk!
Köp här

Mycket mer än bara ett ID-skydd

Förut räckte det med ett ID-skydd, men bedrägerier har blivit mer omfattande och bedragarna hittar nya vägar. Med vårt Bedrägeriskydd behöver du inte fundera på vilket bedrägeri du blir utsatt för, vi hjälper och försäkrar dig oavsett – till skillnad från ett ID-skydd som är begränsat till enbart ID-kapningar.

I Bedrägeriskyddet ingår ett aktivt ID-skydd med bevakning dygnet runt och larm. Drabbas du av en ID-kapning får du personlig assistans, ersättningar upp till 250 000 kr och Rättskydd upp till 500 000 kr. Oavsett om det är ett kortbedrägeri, BankID-bedrägeri eller om något shoppat loss på kredit i ditt namn.

Det visade sig att jag blivit ID-kapad och att bedragaren som tagit över min identitet hunnit handla för drygt 75 000 kronor hos en mängd olika företag. Inte roligt men det ordnade tack och lov upp sig med hjälp av mitt Bedrägeriskydd.

Jonas

Få hjälp av experter Vid ID-kapningar och bedrägerier

 • Proaktiv bevakning av personuppgifter, e-postadresser och kontokort
 • Du får larm om dina uppgifter riskerar att användas
 • Om någon obehörig handlar på kredit i ditt namn
 • Snabb spärr av framtida obehöriga kreditköp
 • Hjälp och ersättning om du blir utsatt för BankID-bedrägeri
 • Vi ersätter dig även när banken inte gör det, t ex vid social manipulation
 • Oavsett var i världen bedrägeriet äger rum
 • Hjälp att betala kvarstående kreditköp och lån i ditt namn
 • Hjälp med att bestrida köp, krediter och fakturor
 • Även hjälp om dina barn drabbas av ID-kapning
Köp här