Köp Sveriges mest köpta id-skydd - mySafety ID-skyddsförsäkring!

ID-kapning drabbar över 160 000 svenskar varje år och bedrägerierna bara ökar. Hur går det till? Någon stjäl dina personuppgifter och tar lån, bokar resor, beställer kreditkort, tecknar abonnemang och handlar saker i ditt namn, för dina pengar. Ofta tar det ett tag innan bedrägeriet upptäcks. Med mySafety’s försäkring för ID-skydd får du hjälp och assistans 24 timmar om dygnet alla dagar på året.

När du drabbas hjälper vi till att återställa din kreditstatus och bestrida alla krav och fakturor. mySafety tar hand om kontakter med fordringsägare, myndigheter och andra instanser som krävs. I ID-skyddsförsäkringen ingår nu även juridisk assistans samt rättsskyddersättning på upp till 2 000 000 kronor. Det innebär att du som kund snabbt och smidigt får juridisk hjälp, om det skulle behövas, utan att betala något extra.

Du får även ersättning för alla typer av ekonomiska förluster upp till 200 000 kronor.

För att upptäcka bedrägerier så snart som möjligt och i så stor utsträckning det går bevakas dina personuppgifter dygnet runt. Alla händelser och ändringar rapporteras direkt till dig via sms.

Ditt ID-skydd gäller över hela världen, även för dödsbon, det vill säga om den försäkrade avlider och utsätts för kapning efter sin död.

Eventuell rabattkod anges i kassan.

mySafety ID-skyddsförsäkring ger dig:

99 kr
mån

Nyhet!
Nu ingår juridisk assistans samt rättsskydd upp till 2 miljoner kronor!

  • Så fungerar ID-skydd
  • Allt fler drabbas av ID-stöld. Ligg steget före och skydda dina personuppgifter med mySafety ID-skydd. Läs mer om hur ID-skydd fungerar här.

  • Är du utsatt för en id-kapning?
  • Har du upptäckt att någon handlar varor i ditt namn? Eller tagit krediter? Läs vad du ska göra om du blivit utsatt

  • Vad är ID-stöld?
  • ID-stöld, ID-kapning eller ID-bedrägeri blir allt vanligare och är idag Sveriges vanligaste bedrägeri, enligt Stockholmspolisens bedrägerirotel.