Status message

Vi håller just nu på att bygga om och förbättra våra rutiner på Kundservice, och därför är våra svarstider på telefon och mail längre än vanligt. Vi beklagar detta, och jobbar på så fort som möjligt för att du ska få hjälp.

Du kanske kan få svaret på din fråga här på webben? Prova att använda sökfunktionen eller se våra vanliga frågor och svar.

Vänliga hälsningar, mySafety Kundservice

Personlig assistans 24/7

En personlig handläggare som hjälper dig att bestrida felaktiga krav och fakturor, och hanterar kontakter med fordringsägare och myndigheter.

Spärr av personnummer

Vi hjälper dig med att spärra ditt personnummer för kreditupplysningar och kreditköp.

Ekonomisk ersättning

Du får även ersättning för ekonomiska förluster på upp till 200 000 kr vid en ID-kapning.

Specialerbjudande för Ratsits användare

39 kr/år

Ord. pris 69 kr/mån | Spara totalt 789 kr | Gäller i 12 mån

Hämta dina uppgifter automatiskt

Med hjälp av ditt personnummer hämtas ditt namn och din folkbokföringsadress automatiskt. Ditt personnummer behövs även för att vi ska kunna registrera beställningen.

Behandling av personuppgifter

När du lämnar ifrån dig personuppgifter på våran webbsida hanteras de enligt vår personuppgiftspolicy.  Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla våra förpliktelser enligt avtalet med dig, för att kunna tillhandahålla kundservice samt för att rikta direktmarknadsföring till dig. Ta del av vår personuppgiftspolicy här> 

 

Ångerrätt

Du som kund har alltid rätt att utnyttja din ångerrätt enligt lagen (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Med hänvisning till ångerrätten har du som kund möjlighet att inom 14 dagar från det att avtalet ingicks frånträda avtalet. För att utnyttja din ångerrätt och frånträda avtalet kontaktar du mySafety Försäkringar via telefon på telefonnummer 08-505 530 00, via email till info@mysafety.se, via brev till mySafety Försäkringar AB, Box 27142, 102 52 Stockholm eller så använder du det standardformulär som finns att hämta på www.konsumentverket.se.

Vid utnyttjande av ångerrätten är du berättigad till återbetalning av eventuellt erlagd premie inom 30 dagar. Har du redan utnyttjat försäkringen/tjänsten eller produkten inom ovanstående ångerfrist eller anmält en skada bortfaller ångerrätten.

 

Fakturering, påminnelser m.m.

Om du har en ”prova på-period” eller om din försäkring/tjänst löper utan kostnad, det vill säga är gratis, samt om du är försäkrad via ett företag, kan du bortse från hela detta stycke.

Vid betalning via pappersfaktura tillkommer en fakturaavgift på 19 kronor per faktura.
Sker inte betalning i tid har mySafety Försäkringar eller mySafetys Försäkringars faktureringspartner rätt att fordra ränta enligt räntelagen från den i räkningen angivna förfallodagen samt ersättning för de kostnader som är förenade med dröjsmålet. Hit räknas kostnader för skriftlig betalningspåminnelse samt kostnader för verkställighet av betalnings- eller annan förpliktelse.

Din information skyddas och krypteras genom SSL-certifikat.

Kort om mySafety

mySafety har i 20 år utmanat försäkringsbranschen med innovativa lösningar på nya vardagsproblem och brott, till både privatpersoner och företag. Vi är ledande inom ID-skyddsförsäkring, näthatsförsäkring och spärrservice, och erbjuder också andra försäkringar som ger trygghet i vardagen. Vi tycker att alla förtjänar ett bra skydd i en digital värld.

Har du frågor?
Kontakta oss mellan 8 och 18 helgfria vardagar via 08-505 530 00 eller info@mysafety.se