Skydda ditt företag vid bedrägeri, bolagskapning och ID-kapning

Visste du att 15 procent av alla svenska företag utsatts för bolagskapning?* Det här en ny typ av brott som kan vara svåra att skydda sig mot och som kan få allvarliga konsekvenser. Därför har vi på mySafety skapat ett digitalt bolagsskydd. Genom att bevaka ert företag i register och online kan vi snabbt upptäcka överträdelser. Vi hjälper er att stoppa eventuella bedrägeriförsök, återtar kontrollen över ert bolag och era tillgångar och återupprättar er kreditvärdighet.

TECKNA BOLAGSSKYDDSFÖRSÄKRING

SÅ KAN DITT FÖRETAG DRABBAS:
Någon skickar ett dokument till Bolagsverket och registrerar en ny vd för ditt företag. Någon gör en adressändring i företagets namn och beställer varor till den nya adressen.

SÅ KAN DU SKYDDA DITT FÖRETAG:
Om du kontaktar oss hjälper vi dig att hitta ett skydd som passar er. mySafety har lång och gedigen erfarenhet att hjälpa företag med att skapa ett skydd vid bedrägeri, bolagskapning och ID-kapning.

BOLAGSSKYDDSFÖRSÄKRING
BEVAKNING
• Bevakningstjänst över bolagets juridiska och ekonomiska status.
• Registrerade händelser, uppgifter, adressändringar,betalningsanmärkningar och annan vital information från exempelvis myndigheter och kreditinstitut rapporteras direkt till er.
• Om förändringen inte bekräftas av er gör vi allt för att stoppa bedrägeriförsöket och återta kontrollen över ert bolag och era tillgångar.

ASSISTANS
• I händelse av konstaterat bedrägeri hjälper vi er att återta kontrollen över ert bolag. Vi återupprättar er kreditvärdighet och bestrider felaktiga betalningskrav.
• Vid behov gör en extern specialist på bedrägerier en utredning. Ni får hjälp med en tydlig polisanmälan.

FÖRSÄKRING OCH EKONOMISK ERSÄTTNING
• I händelse av bolagskapning utgår ekonomisk ersättning med upp till 500 000 kr för att täcka ekonomiska förluster.

Vi erbjuder även personlig ID-skyddsförsäkring för nyckelpersoner i er verksamhet. Läs mer om vår ID-skyddsförsäkring här.

* Källa: Sifo TNS jan 2017

TECKNA BOLAGSSKYDDSFÖRSÄKRINGEN
Är du intresserad av vår Bolagsskyddsförsäkring? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er inom kort.

Villkor
Förköpsinformation

1. Kontaktuppgifter
2. Meddelande till oss