GÄLLER VID ALLA ONLINEKÖP

Oavsett vilket företag du handlar ifrån eller vilken betalmetod du använder hjälper vi dig, och ersätter upp till 30 000 kr om din vara är skadad, felaktig eller uteblir

KÖP AV PRIVATPERSONER

Riktigt bra skydd när du handlar på t.ex. andrahandssajter och varan skickas till dig. Vi sköter kontakten med säljaren och ersätter dig med upp till 30 000 kr om något går fel.

GÄLLER I HELA VÄRLDEN

Gäller oavsett varifrån i världen du gör ditt köp, t.ex. från ett utländskt företag eller av en privatperson bosatt utomlands.

Ordinarie pris 79 kr/mån │ Spara 240 kr/år

59 kr/mån

Försäkringsperiod 12 månader │Totalt pris 708 kr/år │14 dagars ångerrätt och utan automatisk förnyelse

Beställ Köpskydd här

Fyll i ditt personnummer för att hämta din adress automatiskt:

Med hjälp av ditt personnummer hämtas ditt namn och din folkbokföringsadress automatiskt. Ditt personnummer behövs även för att vi ska kunna registrera beställningen.

Behandling av personuppgifter

När du lämnar ifrån dig personuppgifter på våran webbsida hanteras de enligt vår personuppgiftspolicy.  Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla våra förpliktelser enligt avtalet med dig, för att kunna tillhandahålla kundservice samt för att rikta direktmarknadsföring till dig. Ta del av vår personuppgiftspolicy här> 

 

Ångerrätt

Du som kund har alltid rätt att utnyttja din ångerrätt enligt lagen (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Med hänvisning till ångerrätten har du som kund möjlighet att inom 14 dagar från det att avtalet ingicks frånträda avtalet. För att utnyttja din ångerrätt och frånträda avtalet kontaktar du mySafety Försäkringar via telefon på telefonnummer 08-505 530 00, via email till info@mysafety.se, via brev till mySafety Försäkringar AB, Box 27142, 102 52 Stockholm eller så använder du det standardformulär som finns att hämta på www.konsumentverket.se.

Vid utnyttjande av ångerrätten är du berättigad till återbetalning av eventuellt erlagd premie inom 30 dagar. Har du redan utnyttjat försäkringen/tjänsten eller produkten inom ovanstående ångerfrist eller anmält en skada bortfaller ångerrätten.

 

Fakturering, påminnelser m.m.

Om du har en ”prova på-period” eller om din försäkring/tjänst löper utan kostnad, det vill säga är gratis, samt om du är försäkrad via ett företag, kan du bortse från hela detta stycke.

Vid betalning via pappersfaktura tillkommer en fakturaavgift på 19 kronor per faktura.
Sker inte betalning i tid har mySafety Försäkringar eller mySafetys Försäkringars faktureringspartner rätt att fordra ränta enligt räntelagen från den i räkningen angivna förfallodagen samt ersättning för de kostnader som är förenade med dröjsmålet. Hit räknas kostnader för skriftlig betalningspåminnelse samt kostnader för verkställighet av betalnings- eller annan förpliktelse.

Din information skyddas och krypteras genom SSL-certifikat.

Villkor och mer om oss

Fullständiga villkor och försäkringsinformation Köpskydd

Mer om mySafety Försäkringar

Vi erbjuder försäkringar för nya vardagsproblem och brott, till både privatpersoner och företag. Vi är ledande inom ID-skydd, Näthatsförsäkring och Spärrservice samt erbjuder också andra försäkringar som ger extra trygghet i vardagen.

Har du frågor?

Välkommen att höra av dig till oss på 08-505 530 00 eller via info@mysafety.se.

Trygga ersättningar med Köpskydd Du får hjälp och ersättningar på upp till 30 000 kr när:

  • Varan uteblir: varan som skulle ha skickats till dig kommer aldrig
  • Det är fel på varan: det kommer en vara, med det är inte den du köpt
  • Varan är skadad: du får rätt vara med den är trasig, defekt eller skadad
  • Paketet är tomt: om du mottar ett paket men varan saknas
Beställ här

Lars-Åke trodde han hade gjort en bra affär på Blocket men det skulle visa sig att han blivit lurad på mobiltelefonen han köpt. Vikten på paketet kändes helt ok men när han öppnade det låg det istället en låda med rödbetssallad. Säljaren gick inte längre att nå och Blocket kunde inte hjälpa - men som tur var fick han tillbaka hela summan för köpet genom mySafety Köpskydd.